Kumppanuus

Teemme yhteistyötä eri laite- ja ohjelmistovalmistajien kanssa. Yhteistyön vakuudeksi olemme hankkineet vahvistuksen seuraaville kumppanuuksille:

Myymme F-Securen tietoturvaohjelmistoja ja pidämme huolta siitä, että asiakkaamme voivat olla turvallisesti verkossa ja vastaanottaa sähköpostia haluamassaan laajuudessa ja haluamiltaan lähettäjiltä.

HP Business Partner –ohjelma tunnistaa ne kumppanit, jotka tietyt laatustandardit täyttämällä ovat parhaita HP osaajia ja tarjoavat asiakkaalle parasta mahdollista asiantuntemusta. HP Business Partnereilla on taito suunnitella ja implementoida asiakkailleen ratkaisuja, joilla he saavat kustannussäästöjä sekä todellista liiketoimintaetua. Business Partnereilla on osaamista kaikista HP tuotteista ja se takaa, että asiakas saa investoinnilleen parhaan mahdollisen arvon.

Olemme keskittyneet Microsoftin teknologiaan perustuviin ohjelmisto- ja laitteistotoimituksiin, tukipalveluihin ja konsultointiin. Kumppaniohjelman jäsenyys luo puitteet Microsoftin ja yrityksemme yhteistyölle.

Fujitsun SELECT Expert –jälleenmyyjien kumppaniohjelman tarkoitus on varmistaa, että Fujitsu-laitteistojen ja -ratkaisujen toimitukset asiakkaille tehdään asiantuntevasti. Tämänkaltainen laitevalmistajan ja jälleenmyyjän yhteistyö tuottaa Fujitsu-asiakkaille aitoa lisäarvoa ja osaltaan varmistaa, että asiakkaan IT-ympäristö palvelee liiketoiminnan tarpeita tehokkaasti ja turvallisesti.